Bokus eller Adlibris

09 Jul 2012

Ett mindre hack jag skrev ihop för att döda tid när jag väntade på diskkryptering.

Eftersom jag har ett omättligt sug efter bra litteratur så spenderar jag stora delar av mitt CSN på att inhandla böcker.
När jag ser en bok jag vill köpa är alltid den eviga frågan skall jag köpa den på bokus eller adlibris?
De två stora internetbokhandlarna brukar variera några kronor i pris mellan varandra, men vilken som är billigast varierar mellan titlarna.

För att snabbt kunna verifiera detta (då bokfynd.nu inte stödjer sökningar mot bokus) så skrev jag ihop ett snabbt litet hack.

Vill ni testa hostas den här

Uppdatering Efter förändringar i strukturen på adlibris och bokus fungerar inte scriptet längre som det skall och behöver uppdateras för att fungera igen. Detta ligger långt ner på min “att-göra-lista”. Jag föreslår tills vidare att ni använder Adlibris, då Bokus är mycket kvickare till censur

blog comments powered by Disqus